Larv Längjum Fiber

 

VARNING

Det har kommit till vår kännedom att säljare ringer runt och erbjuder paket, tänk på att om ni har tjänst genom föreningen kan ni INTE teckna dessa, det är lockpriser med bindningstider osv. Tyvärr finns det ingen spärr i systemet för detta, utan det som händer är att ni kommer betala dubbelt. 

Vissa säljare har också rena lögner, som att "vi har nytt avtal med er", "vi har uppgraderat er fiber", osv osv. 

Har ni tjänst som faktureras via föreningen ringer aldrig någon upp, tom säljare för TELIA har ringt, men det gäller samma där. 

 

Nu bygger vi ut fibernätet!

Föreningen har erhållit stöd från PTS för att göra det möjligt att ansluta fler fastigheter.

Anmäl intresse genom att fylla i formuläret

maila fiber.larv.langjum@gmail.com för mer information.

 

 

 

SV Finansieras av Europeiska unionen_POS

 

Om ni har några problem med internet så att ni behöver ringa Support, gör då först enligt nedan.

-  Gör Itenobox och Router strömlösa

-  Stara strömmen på Itenoboxen

-  Stara strömmen på Routern 2 minuter efter att Itenoboxen är igång

   Detta löser ibland problemet som ni har.

 

För er med "Trippel" via föreningen, som har telefon aktiverat, så är det lite olika vägar att kontakta support.

Om ni inte har bytt över till Telia telefoni, då ska ni kontakta Halebop, då de har supporten på den "gamla" telefonin som var via Riksnet, det är också så att fakturor kan vara märkta Riksnet fortfarande.

De har chatt men vi ska se om det finns något telefonnummer ni kan nå dem på, återkommer med det.

 

Ni som bytt över till Telia telefoni, dvs ni har gjort "porteringen", ni ska ringa 020-202070 vid problem, de vill ha identifiering via BankID eller den kod som ni ska ha fått i ett brev, allt för att säkerställa att de pratar med rätt person.

Om ni har telefoni via en liten vit eller svart dosa, då har ni kvar den "gamla", har ni telefonin genom den nya routern då har ni Telia telefoni.

I nuläget finns det ingen brådska med att byta från gamla.

 

 

 

Förändring i ert TV-utbud  December 2021


ATG Live tillkommer i ert TV-utbud
Nu tar vi in en ny kanal i vårt utbud, som kommer att bli tillagd i ert gruppavtalade TV-utbud. Från och med den 11 januari kommer era hushåll kunna se ATG Live.

ATG Live visar direktsända trav- och galopptävlingar, från Sverige och världen, varvat med tips, analyser, intervjuer och reportage om trav och galopp, men även övrig sport. ATG Live sänds varje dag, året runt, från cirka klockan 06.00 på morgonen till midnatt, totalt mer än 5 000 timmar per år. Populäraste programmen är direktsändningarna av V75 på lördagar samt travets övriga stora tävlingsdagar, till exempel Elitloppet.

Paramount Network och MTV utgår från ert utbud
Den 27 december upphör Paramount Network som kanal, eftersom programbolaget valt att avveckla kanalen helt. Samtidigt utgår MTV från alla våra grund- och basutbud. MTV kommer dock finnas kvar som kanal i individuella tilläggspaket.

Information till era hushåll
Nedan information kan ni använda om ni vill informera era hushåll om förändringen i utbudet, t.ex via er hemsida eller i ett nyhetsbrev. Då Paramount Network utgår helt innebär det att den också försvinner från individuella paket. Om någon i era hushåll haft den kanalen i ett individuellt paket, har de redan fått information om vad det innebär för dem.

Har ni några funderingar?
Om ni har några frågor om ert utbud, eller behöver kompletterade informationsmaterial i och med förändringen — hör av er till oss på forsaljning@sappa.se eller 031-774 10 40.

Med vänliga hälsningar,
Sappa

 

ATG Live ingår i ditt kanalpaket från 11 januari!


Nu tar vi in i en ny kanal i vårt utbud, som kommer att bli tillagd i ditt kanalutbud. Från och med den 11 januari kommer du kunna se ATG Live! Se bland annat livesändningar från Elitloppet och V75, samt intervjuer och reportage om trav och galopp. 

Vi vill också passa på att informera om att Paramount Network upphör som kanal den 27 december. Detta för att programbolaget bestämt sig för att avveckla kanalen helt. Samtidigt tas också MTV bort från våra villa-paket. Har du däremot MTV i ett tilläggspaket, kommer du att ha kanalen kvar.  
 

 

Blogg

Grävningen igång!

De större partierna tas med denna maskin, en mindre maskin används på tomterna i de flesta fall.

IMG_5672


Vissa förseningar

Hej

Grävjobbet börjar som sagt i nästa vecka, och det kommer även bli en del tomt-jobb men för er på Småkullavägen/Movägen blir det avslutat först efter sommaren då vi inte grävar i åkern innan skörden i Augusti.


Vilka tjänster finns när fibern är indragen?

När fibern är installerad och klar, finns två alternativ vad gäller tjänster.

Ett enkelt och flexibelt alternativ är att beställa tjänst från valfri tjänsteleverantör på zmarket.se/vara

Detta fungera bra om man inte önskar bindningstid eller tex har hyresgäster och det står tomt emellanåt. Då kan ni låta den som bor själv teckna avtal för tjänst hos leverantören, detta då vi har ett så kallat öppet nät.

 

För er som har det mer permanent, så kan ni teckna föreningens gruppavtal, i skrivande stund är det knappt 2 år kvar på det nuvarande 5-årsavtalet vi har, och nu finns möjligheten att välja mellan två alternativ:

1: Telia Bredband 250/250 för 780 kr / kvartal

2: Telia Bredband 250/250 + Tv från Sappa (ca 17 kanaler) 1100 kr/kvartal + 500 kr i startavgift.

 

Telia router ingår i båda om man önskar den, likaså möjligheten att aktivera IP - telefoni hos Telia (samtalsavgifter och extra tjänster debiteras direkt från Telia).

Sappa har även möjlighet till olika tilläggspaket.

Sappa har också möjligheten att hyra ut extra TV-boxar för 29kr/mån, utan ytterligare avgifter ger vårt avtal rätt att se grundpaketet på upp till 3 extra boxar.

 

Båda dessa kan vi vid utbyggnad starta varje månad. Bestäm redan nu vad ni önskar så kan vi förbereda, efter utbyggnadsprocessen är klar går det starta varje kvartal och vi måste veta det 5 veckor innan för att kunna beställa.

skicka mail till fiber.larv.langjum@gmail.com om ni önskar något av detta.

 

mvh

Anders

 

 


 

SV Finansieras av Europeiska unionen_POS

ledningskollen.se

  

  Zmarket Vara

 

Sänd ett e-postmeddelande till Larv Längjum fiber

 

Antal besök: 17963