Larv Längjum Fiber

 

VARNING

Det har kommit till vår kännedom att säljare ringer runt och erbjuder paket, tänk på att om ni har tjänst genom föreningen kan ni INTE teckna dessa, det är lockpriser med bindningstider osv. Tyvärr finns det ingen spärr i systemet för detta, utan det som händer är att ni kommer betala dubbelt. 

Vissa säljare har också rena lögner, som att "vi har nytt avtal med er", "vi har uppgraderat er fiber", osv osv. 

Har ni tjänst som faktureras via föreningen ringer aldrig någon upp, tom säljare för TELIA har ringt, men det gäller samma där. 

 

Nu bygger vi ut fibernätet!

Föreningen har erhållit stöd från PTS för att göra det möjligt att ansluta fler fastigheter.

Anmäl intresse genom att fylla i formuläret

maila fiber.larv.langjum@gmail.com för mer information.

 

 

 

SV Finansieras av Europeiska unionen_POS

 

Om ni har några problem med internet så att ni behöver ringa Support, gör då först enligt nedan.

-  Gör Itenobox och Router strömlösa

-  Stara strömmen på Itenoboxen

-  Stara strömmen på Routern 2 minuter efter att Itenoboxen är igång

   Detta löser ibland problemet som ni har.

 

För er med "Trippel" via föreningen, som har telefon aktiverat, så är det lite olika vägar att kontakta support.

Om ni inte har bytt över till Telia telefoni, då ska ni kontakta Halebop, då de har supporten på den "gamla" telefonin som var via Riksnet, det är också så att fakturor kan vara märkta Riksnet fortfarande.

De har chatt men vi ska se om det finns något telefonnummer ni kan nå dem på, återkommer med det.

 

Ni som bytt över till Telia telefoni, dvs ni har gjort "porteringen", ni ska ringa 020-202070 vid problem, de vill ha identifiering via BankID eller den kod som ni ska ha fått i ett brev, allt för att säkerställa att de pratar med rätt person.

Om ni har telefoni via en liten vit eller svart dosa, då har ni kvar den "gamla", har ni telefonin genom den nya routern då har ni Telia telefoni.

I nuläget finns det ingen brådska med att byta från gamla.

 

 

 

Förändring i ert TV-utbud  December 2021


ATG Live tillkommer i ert TV-utbud
Nu tar vi in en ny kanal i vårt utbud, som kommer att bli tillagd i ert gruppavtalade TV-utbud. Från och med den 11 januari kommer era hushåll kunna se ATG Live.

ATG Live visar direktsända trav- och galopptävlingar, från Sverige och världen, varvat med tips, analyser, intervjuer och reportage om trav och galopp, men även övrig sport. ATG Live sänds varje dag, året runt, från cirka klockan 06.00 på morgonen till midnatt, totalt mer än 5 000 timmar per år. Populäraste programmen är direktsändningarna av V75 på lördagar samt travets övriga stora tävlingsdagar, till exempel Elitloppet.

Paramount Network och MTV utgår från ert utbud
Den 27 december upphör Paramount Network som kanal, eftersom programbolaget valt att avveckla kanalen helt. Samtidigt utgår MTV från alla våra grund- och basutbud. MTV kommer dock finnas kvar som kanal i individuella tilläggspaket.

Information till era hushåll
Nedan information kan ni använda om ni vill informera era hushåll om förändringen i utbudet, t.ex via er hemsida eller i ett nyhetsbrev. Då Paramount Network utgår helt innebär det att den också försvinner från individuella paket. Om någon i era hushåll haft den kanalen i ett individuellt paket, har de redan fått information om vad det innebär för dem.

Har ni några funderingar?
Om ni har några frågor om ert utbud, eller behöver kompletterade informationsmaterial i och med förändringen — hör av er till oss på forsaljning@sappa.se eller 031-774 10 40.

Med vänliga hälsningar,
Sappa

 

ATG Live ingår i ditt kanalpaket från 11 januari!


Nu tar vi in i en ny kanal i vårt utbud, som kommer att bli tillagd i ditt kanalutbud. Från och med den 11 januari kommer du kunna se ATG Live! Se bland annat livesändningar från Elitloppet och V75, samt intervjuer och reportage om trav och galopp. 

Vi vill också passa på att informera om att Paramount Network upphör som kanal den 27 december. Detta för att programbolaget bestämt sig för att avveckla kanalen helt. Samtidigt tas också MTV bort från våra villa-paket. Har du däremot MTV i ett tilläggspaket, kommer du att ha kanalen kvar.  
 

 

Blogg

Nu kör vi på med hela området

Vi fick stöd från PTS/EU för att bygga ut nätet så att fler kan ansluta sig, kommer nu starta upp ett stort projekt där vi hoppas att kunna ansluta så många som möjligt. 

 

Planeringen och tillståndsprocesserna har startat.


De flesta klara

Nu är det några få kvar av denna omgång. 


Nu är några igång

Nu har några börjat bli installerade.


 

SV Finansieras av Europeiska unionen_POS

ledningskollen.se

  

  Zmarket Vara

 

Sänd ett e-postmeddelande till Larv Längjum fiber

 

Antal besök: 18399