Larv Längjum Fiber

 

Viktig information till alla som har Tripple Play i föreningen.

Om det ringer försäljare som vill sälja tv är det viktigt att veta att vi som har Tripple Play har bara möjligheten att utöka vårt Tv abonnemang via Sappa.

 

När man säljer en fastighet och har Tripple Play skall Tv box lämnas kvar i fastigheten.

Om den försvinner kan säljande fastighetsägare bli ersättningsskyldig

 

Driftgruppen

Anders Bonander & Kjell Johansson

 

Information december 2019

Det har hänt mycket under året i Larv Längjum Fiber, en ordentlig genomgång och uppdatering av dokumentation påbörjades under våren, inför det nya avtalet som började gälla 1 april. 

 

Det har varit en del avbrott under året orsakade i många fall av gnagare som tagit sig in, vi har därför inlett och nästan avslutat en genomgång av samtliga kopplingsskåp för att säkerställa minimalt med störningar framöver och minskade kostnader för akuta reparationer. 

 

Kom ihåg att alltid kontakta er tjänsteleverantör vid fel (har ni föreningens trippel är det Riksnet och Sappa som ni ska kontakta).

Skulle det vara så att strömadaptern till Inteno-boxen har gått sönder, så går det bra med annan 12V DC minst 1.5A. Den som är till TV-boxen för er som har Sappa fungerar att byta med med tillfälligt, kontakta sen Kjell för att se till så ni får en ny strömadapter.

 

Vill återigen påminna de som har föreningens Trippel att EJ köpa TV paket direkt av tex Viasat eller dyl, då det inte går, utan tilläggskanaler måste köpas genom Sappa.

 

För de som har Trippel: Några har problem då man inte använder en router, som gör att IP-nummer tar slut, vi rekommenderar starkt att använda en router för att minimera denna risk. Då IP-numret är utlånat i 24h i taget blir det problem om man byter utrustning ofta. Skulle ni få problem kontaktar ni Riksnet direkt.

 

Driftgruppen genom 

Ordförande

Anders Bonander

 

 Länsstyrelse VG EU

   

ledningskollen.se

  

  Zmarket Vara

 

Sänd ett e-postmeddelande till Larv Längjum fiber

 

Antal besök: 11665